Fora polítics corruptes! Ara, el poble

Entre 1.500 i 2.000 persones han iniciat la manifestació a La Colometa contra la corrupció.
Al llarg de la mani s'ha afegit bona part del veïnat amb un cor que semblaria vegetarià: Xoriços, NO! Si no fos pels xoriços penjant de pals i canyes que s'exhibien com pancartes, a més de les que la Plataforma en defensa de Can Zam i la Serra de Marina lluïen, demanant la paralització de les expropiacions planejades per la corporació socialista, amb la oposició de la resta de partits.

XORIÇOS, NO!
Aquestes són les demandes de les plataformes:

- Dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d'una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.

- Aturament inmediat i establiment d'una moratòria de totes les obres i projectes en execució i en fase de planejament, especialment dels que estan sota sospita.

- Publicació de les declaracions de patrimoni que per Llei van fer els membres d'aquest consistori quan van accedir al seu càrrec i comparació d'aquestes amb la seva situació patrimonial actual.
Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i can Zam.

AIXÓ ÉS POLÓNIA!

Comentaris

àngels ha dit…
Carles, l'he reproduit a "punts de vista" sols prendre'm el café! Una abraçada, i l'enhorabona! (...y a galopar, a galopar!)
Jordi Ribo ha dit…
Trobo molt desencertat que es doni "peixet" al berlusconisme" que arriba a casa nostra: Qué es aixó? ¿Fuera todos para que vuelvan los de antes? Com és que no es porta a la gent davant de les empreses corruptores? Per que no anaven davant de la seu del PP a protestar contra el cas Gürtel? Com es que no s'els veu contra el cas Millet manifestant-se davant del Palau de la Música o de les seus de CiU? El meu pare ja m'ha explicat moltes vegades qué va passar l'any 37 a Barcelona...Ah, i també li deien traidor a en Joan Comorera quan donava suport al govern d'en Companys l'any 34...Francament, jo no vull fer el joc als que volen portar el feixisme a casa nostra una altra vegada.
Carles Acózar ha dit…
Gràcies, Àngels.
Jordi, se m'escapa de que estás parlant a no sé que siguis partidari de la manipulació doncs la corrupció aqui no té res de nova, ans és molt vella. L'assemblea de veïns que va organitzar la mani eren majors de edat i molts afectats per expropiacions indecents fetes des de l'impunitat de gent apoltronada des de fa molts anys i que ningú sap que coi fan, a part de xupar del pot... et sona?
Perque hi ha qui viatja molt, a compte dels altres, però ningú sap, dels que els hi paguen, que fan, a part de vacances tot l'any pagades.
I et puc dir uns quants que tu coneixes, perque vius d'aixó molt bé i fa molt de temps!
Abans de donar consells hipòcrites, mirat al mirall!
I si vols protestar davant del Palau, ja pots començar, a veure si fas algu!
Meyns viure del cuento i més donar la cara! Carles.
àngels ha dit…
Jordi, al meu parer t'has passat tres pobles... i Carles, en la resposta, tu també. En Jordi sembla no entendre res, i em sap molt de greu. La seva afirmació de que no vol fer "el joc als que volen portar el feixisme a casa nostra" com si en Carles i jo sí, a més de profundament injusta, em sembla massa barata. En qualsevol cas, Carles, per no caure en enfrontaments inútils i dolorosos --i si és que cal contestar--, s'hauria d'haver fet amb arguments polítics, mai personals. Com a mínim, aquesta és la meva opinió.
Carles Acózar ha dit…
Estic d'acord amb tu n quant als arguments com a debat, quan hi han arguments a debatir.
I lo personal és personal quan no és public. I el senyor Ribó sabem tots molt bé el que "fa" i per qué ho fa, sense que sabem, per ell, res del que ha passat allà on ell ha anat en nom de tots. I ho fa amb diners publics.
Demanar, des de la poltrona, coses tan ridicules com que "portem" (que sóm ovelles els ciutadans?) a protestar davant de CiU pel que han robat uns que es diuen socialistes, amb la mateixa impudícia que altres es diuen comunistes o d'esquerres mentren fan de tap i gos de l'hortelà ja es fota-li molta jeta!
Si vol donar lliçons que es busqui algú que no sàpigue de que parla, o que escrigui una carta al Mundo o al blog del seu amo.
Aquí no hi ha ni amos ni pastors, sols ciutadans lliures exercint una democràcia entaponada pels profesionals de l'incompetència, que veuen perillar la mamella!
Una abraçada, companya, i molt bona la resposta del teu ùltim post sobre els atacs a la doctora Forcades. Hi ha molts, masses, de miserables a sou! Oi? Carles.
Jordi Ribo ha dit…
La resposta d'en Carles, a qui tenia en certa consideració, dona la talla de qui es realment. Si esta disposat a firmar que un servidor viu del "cuento" davant de gent, no tinc res mes a dirli a aquest miserable, en sentit de miseria humana, perque en els transcurs d'aquests viatges que m'han pagat de diners publics, he conviscut amb la veritable miseria dels que viuen amb menys de dos dolars diaris, i tenen molta mes talla moral que aquest miserable ideologic. Hem acabat Carles, ara ja sabem on esta cada un.
Jordi Ribo ha dit…
Per cert, m'oblidaba...encara defenses assasins com en Radovan Karadcic? Perque saps, en un d'aquests viatges (investiga a veure si he fet turisme sexual també, imbecil!) he estat a les foses de Srebrenica desenterrant cadàvers dels teus amics Txetniks, els neofeixistes de Serbia...son aquests els teus amics?
Carles Acózar ha dit…
M'ha agradat molt que confirmis públicament lo lluny que estem els que ens ho fem a mans i punys i en solitari, per no llepar d'alló que tan t'agrada, com els que porteu tants anys plorant per la miseria aliena mentre que, amb la vostra ineptitut, hipocresía i ignorància egoista feu del partit un club d'apalancats, obsolet i cada dia més lluny de la realitat i les necesitats del poble.
No tinc cap necessitat ni interès en la teva consideració, només m'interesa la de la gent digne i honesta.
El que quelcom, amb la teva incultura i fama, digui de mi em deixa molt indiferent, però entrar com un ase a la cristalleria insultant a tot un poble, el meu, per por a perdre una poltrona inmerescuda no li tolero a cap trepa poca solta.
Per reduir la teva estulticia t'aclariré que imbécil vol dir inepte per la guerra, i jo si vaig fer la mili sensereta per que no tenia enxufe, ni peus ni cervell plà, com vaig també saber guanyar una oposició sense que cap amic em posés a dit.
Si a l'amo que et manté i als seus llepes els he fot que l'Avant s'hagi anat a norris per la vostra inoperativitat i curtesa de mires, mentre la roigesfera poc a poc ja supera de llarg aquells indexs de participació, gràcies a la serietat del treball cotidià dels seus participants, mira noi, treballeu com cal. L'universitat, ajuda.
Fins ara el vostre treball té el mateix nivell i resultats que els teus arguments: de idiota, amb marcades diferències amb els que pateixen la síndrome de Down, que et superen amb escreix.
És tot un plaer enviar-te al mateix lloc que en Labordeta va enviar als que tan se semblen a la xusma com tú, xupópter.
Ves al atur, a veure si aconsegueixes una feina de peó... d'escacs!
Carles Acózar ha dit…
¡Ah, la estupidesa de que defenso al Radovan és original, bona prova de que no entens de res, ni de història ni de política.
Negar, com jo faig i tants altres fem, legitimitat al feixista tribunal de la Haya no vol dir defensar a qui allà es passin per la pedra, ni acusar-los.
Lo de Iugoslavia, per entendre-ho, hi ha que llegir molt, a part de tenir una certa inteligència aliena a les teves capacitats. Ho sento, noi, potser en un altre vida!
Miszera ha dit…
Doncs, després de llegir atentament aquesta sorprenent disputa, un arriba a la conclusió que es tracta d'una foto confusa i, per dir-ho suaument, el Ribó, en aquest retrat no surt gaire ben parat. Té l'infame honor d'haver iniciat la bronca de manera totalment gratuïta i delirant. Penso que hi deu haver poques persones intel·ligents que comparteixin els febles arguments que ha vingut a vomitar aquí amb males maneres qui sap per quin motiu. D'altra banda, en tot això hi ha quelcom de preocupant. Que es parli de "berlusconisme" en el cas que ens ocupa, les mobilitzacions ciutadanes de Santa Coloma (que venen d'antic, encara que alguns sembli que acabin d'aterrar de la lluna) en contra de les evidències de corrupció en la gestió urbanística a Gramenet, és insultar la intel·ligència. Sembla que hi ha qui prefereix quedar-se a la reraguarda dels moviments populars per no molestar als seus socis social-liberals. La feblesa dels arguments exposats (per a defensar què? per a atacar què?) és molt, molt difícil de justificar. Molt malament.

Per cert, com a bon gos, conec els de la meva espècie. Els que fan tant de soroll estan totalment domèsticats, no patiu.
Manuel Moreno ha dit…
Un poco tarde he entrado a leer el artículo de Carlos que a mi modo de ver es bastante bueno y coherente. La sorpresa ha sido este tomar y dar con Jordi Ribo.

Lamento la lectura de todos los comentarios y pienso que son cosas que se pueden discutir desde lo político y sin necesidad del insulto.

No es que me espante decir las cosas claras, y este medio me parece igual de bueno que cualquier otro, pero con las descalificaciones lo único que se logra es que no se trate el fondo del la cuestión, que no es otro que el robo a manos llenas del dinero público.

Que los que roben militen en la derecha es bastante habitual. El choriceo es algo congénito en esta clase de gente y cuando los mangantes militan en partidos de izquierda, aparte de que deben ser castigados igualmente por la justicia, a mi, como militante de izquierdas me produce mucha más rabia e indignación.

Por varios motivos y uno de ellos es que conozco los esfuerzo de nuestra gente por unos ayuntamientos más dignos y cercanos a la clase trabajadora.

Luchar contra la idea de que todos son iguales, es decir, luchar contra quienes crean en la opinión pública esta visión mentirosa con la intención de repartir la mierda con un ventilador.

No, no es cierto. Cada día veo la entereza y la honradez en los hombres y mujeres que luchan por un mundo diferente en cualquier responsabilidad que ostenten.

Por último y con mucho cariño a los dos, dejaros por escrito una frase que me dijeron hace unos años y que me viene como anillo al dedo: El peor de los nuestros es mejor que el mejor de los de ellos.

Un abrazo.

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set