El mentider i el cor de patriotes



Rajoy diu, entre babes: "Li recordaré que no som Grècia, però que Grècia està com està per fer les polítiques que està duent a terme a Espanya el senyor Zapatero". Millor faria en recordar ell -desprès de deixar l'alcohol que és dolent per la memòria, també l'històrica- que van ser els seus colegues de la dreta impresentable grega els que van estar una dècada estafant a grecs i europeus, robant a mansalva, privatitzant en mans dels amics i falsejant els comptes amb l'ajut del mateix gang d'estafadors -Goldman Sachs- neocons que el PP i els seus gossos a sou animen amb les seves prediccions apocalíptiques, tan estùpides com malintencionades.

Doncs està clar, per qualsevol que sap sumar, que desprès de l'etapa del julivert Aznar d'inversió guerrera, privatització i repartiment de xollos entre els companys de classe -i d'aula-, i l'especulació derivada de la seva Llei del sòl, sumat al blanqueig de 6.000 milions de peles negres en el mercat immobiliari -sense comptar als amics banquers que oferien productes fraudulents sense cap responsabilitat civil ni professional i crèdits sobre pisos sobrevaluats a morosos segurs-, estem on estem, gràcies a la política feixista de la lladregada del PP i aliats: PNV, CiU, UPN, UM...

I no recorda, el de la baba, tampoc els robatoris de Camps, Rita la cridanera, el cor de Pozuelo, les noces de Fígaro i totes les branques, de Gürtel a Pretòria, dels troncos amics seus, on hi han implicats criminals d'ells i dels amics de farra perifèrica, ja empapelats o en tràmit d'empapelament...

És que la beguda... Mariano.... a la teva edad!

De rumors sense confirmar a qualificacions sense demostrar
En aquest sentit, Rajoy ha eructat que li advertirà que: "Si ell no decideix, decidiran per ell, com ha passat amb Grècia i les coses seran més dures encara". Qui decidirà per Espanya? La plúmbica Merkel que especula amb el deute grec per donar beneficis als colegues nazis del FDP i als companys de lladronia de la CDU, més clarament: ni cristians, ni decents, ni demòcrates?

Poc desprès de les babes, Zapatero atacà als especuladors -amb les dues celles- per la forta caiguda de la Borsa espanyola, que cau -segons diu una veu d'altremón- pel temor al contagi de la crisi fiscal grega, i va desmentir el rumor que circulava pels mercats de que Espanya podria necessitar un mecanisme de rescat similar al de Grècia.

Qui ha deixat anar un rumor sense fonament al que tots els idiotes -es suposa, doncs no té fonament- segueixen en fila cap a la pèrdua del que calgui?

Qui l'ha generat i qui el repeteix? Bé, els primers, Cospedal la bienpagà, les 200 cadenes de la dreta fatxenda a la TDT -incloses les pitonises i TV3- i tots els que als mitjans cobren per fotre el país quant calgui per tant que Zapatero -i el poble amb ell- s'en vagin a la merda, quant més merda, millor. Aquests són els patriòtes que maten compatriòtes -quan poden i els deixen- sigui de gana o afussellats, i que clamen per la democràcia mentre sigui l'orgànica, la que els hi surt de l'òrgan.

Els deixo amb un recull de les dades d'avui, perque, amb dinamita a una mà i el Triangle a l'altre, comencin a esmolar les eines al cor dels treballadors grecs, culpables de tenir uns polítics corruptes i inmorals i una reina d'Espanya que els hi va robar, amb sentència judicial, 3.000 milions d'euros "del patrimoni de papà", i que cap mitjà s'en recorda -tampoc- de comentar!

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha regirat contra els especuladors per la forta caiguda de la Borsa espanyola, que cau pel temor al contagi de la crisi fiscal grega, i ha desmentit el rumor que circulava pels mercats que Espanya podria necessitar un mecanisme de rescat similar al de Grècia: "La veritat és que no dono crèdit, és una absoluta bogeria, un despropòsit descomunal. M'han comentat alguna cosa en relació amb aquest rumor i la veritat és que no dono crèdit, és una absoluta bogeria. És un despropòsit descomunal i, si és el que provoca un efecte immediat en el nostre mercat de valors, estaríem davant d'un fet molt greu ", ha subratllat Zapatero des de Brussel, on s'ha reunit amb el president del Consell Europeu, Herman van Rompuy.

"No podem estar a l'atzar al passa que a la Borsa, cal valorar les dades reals", ha insistit el president del Govern, recordant que Espanya té un nivell de deute inferior a 20 punts a la mitjana de la Unió Europea (53 , 2% del PIB per el 73,6% en el conjunt dels Vint).

Rumors a la Borsa i advertències a la premsa

El líder de l'Executiu sortia al pas així dels rumors que han circulat aquest dimarts pels mercats financers sobre la possibilitat que els comptes públiques espanyoles estiguin en una situació semblant a la de Grècia i requereixi un rescat financer, que estaria ja negociant amb el Fons Monetari Internacional. Un corredor de Borsa, citat per France Press, ha confirmat que "un rumor apunta que Espanya necessitaria 280.000 milions d'euros i podria pedirselos l'FMI"

Els rumors borsaris s'han combinat amb els comentaris de la premsa internacional sobre la situació econòmica espanyola, que situen Espanya i Portugal com les properes víctimes de l'especulació si no s'acceleren les reformes. Així, The New York Times recull que "Espanya corre el risc de caure en la mateixa trampa que Grècia, llevat que impulsi les reformes", mentre que Financial Times (tan imparcial que recolza al neocon Clegg) obre una peça assenyalant que "els inversors asseguren que el contagi podria arribar a les àrees més febles de l'eurozona, com Portugal i Espanya, i alguns alerten que podrien necessitar ser rescatades "

Com deien els companys comunistes del PAME al Partenon avui: "Subleveu-vos!"

Moody's i Fitch mantenen la màxima qualificació creditícia a Espanya com a país, que és a més la mateixa que concedeixen a Alemanya, han assenyalat a EFE-Dow Jones fonts d'aquestes agències de qualificació de risc.

Ambdues agències qualificadores mantenen la seva qualificació AAA amb perspectiva estable per al deute sobirana d'Espanya.

Els analistes espanyols (quins?, Erkaizer, el Foix i el mestre d'escola babau Puigvert el soporífer? Mario Vargas Llosa? Herman Tersch l'ostiat? El pitoniso pito?.... Qui , coi? Fonts anormalment informades? El doctor de la fé canònica de l'ultramòn?) preveuen (l'oracle de Delfos?) que Moody's i Fitch es sumin properament a Standard & Poor's (S & P) i rebaixin la nota de la solvència d'Espanya per fer front al pagament del seu deute... (Els llibres sibilins...?)

L'agència de mesurament de riscos S & P ( que s'ho fa amb daus i als xinos) va rebaixar el 28 d'abril la qualificació del deute espanyol amb perspectiva negativa per la debilitat de l'economia del país (que està més forta que l'inglesa o la ianqui però a la ruleta del paio li sortia 13), que creu (altre que creu perque no sap, que és el que mola!) que es va a allargar més del previst.

Toxo: "Són les mateixes que posaven a Madoff com un model a seguir".
I que qualificaven Lehman Brothers amb AAA el dia mateix que es va enfonsar i els obrers d'EUA la van tenir que rescatar -amb el salvador i diseminador de Guantànamo que no és blanc ni negre- amb uns 770.000 milions de $!
Com per refiar-se!
Abans d'un bisbe a l'ascensor, que triga més a aixecar-se la -mai millor dita- parafernàlia de calçasses!


http://www.rtve.es/noticias/20100504/zapatero-ataca-a-especuladores-desmiente-espana-requiera-rescate-financiero/330044.shtml
http://www.rtve.es/noticias/20100504/agencias-moodys-fitch-mantienen-maxima-calificacion-crediticia-espana/329986.shtml

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set