Altre Sopar del Segle, sucursal del Bilderberg a can Sarkozy



Xavier Frison: La nit del 26 de gener es va celebrar un nou Sopar del Segle (secció francesa del Club Bilderberg), la cita regular de les elits econòmiques, polítiques i mitjans de comunicació al voltant de la bona cuina francesa es serveix als locals del august Automobile Club de França, a la plaça de la Concòrdia (districte vuitè de París). Com es mostra en el nostre vídeo, els 80 activistes van arribar a protestar pacíficament contra aquest símbol de la col·lusió dels poderosos no eren benvinguts.

A les 19:30, la policia, amb una dotzena de camions d'antidisturbis, van envoltar als militants, abans de les detencions sistemàtiques "per verificar la seva identitat". Dos autobusos seran necessaris per recollir tot el món. Prèviament, un primer grup d'una dotzena de manifestants havia estat fortament instat a agafar el metro.

A les 8:20 pm, tot aquest petit món va ser evacuat, deixant el camp lliure per a les grans finestres dels sedans negres i els seus ocupants privilegiats. Slim-line i mòbil enganxat a l'orella per a la generació més jove, el ventre rodó per a l'home de més edat, tots els escombriàires a les oficines de l'Automòbil Club de França. Just a temps per presenciar el traspàs de poder entre Denis Kessler, ex número dos del MEDEF (partit de dretes francès), i Nicolás Notat, exsecretari general de la CFDT (CEOE francesa), a la Presidència del Segle. Molt simbòlic.

Més informació: El bloc de Michael Soudais l'activista de l'anterior trobada al voltant del "sopar", i un article en el lloc França-info.com que diu més sobre aquesta cerimònia agradable pels senyors. O La Casa Europa, amb informació exhaustiva en castellà i enllaços fins a l'arrel de la qüestió.
El catedrático de la UAB Arcadi Oliveres, explica un poquito lo que pasa en España y quienes son los amos del Botín...


http://www.politis.fr/Diner-du-Siecle-les-manifestants,12889.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set