El Partit Pheixista i el nazi Samaranch


El president del grup municipal del Partido Phascista a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i al primer tinent d'alcalde, Carles Martí, que cessin immediatament el primer secretari del PSC al districte de Les Corts, Enric Llorens, després que aquest últim definís en el seu bloc el president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch, de 'nazi oportunista'.

L'article del senyor Llorenç diu:
A mida (s'ha deixat el "que", sr. Llorenç) passa el temps més trobo a faltar al meu pare. Hi (ha, sr. L.) coses o fets que me’l (m'el, sr. L.) recorden constantment. Avui, sense (anar, sr. L.) més lluny, amb la mort del Samaranch m’han tornat a la memòria les paraules que em repetia molt sovint quan sortia Juan Antonio per la tele.

Resulta que el meu pare i el Samaranch van anar junts a escola, al col•legi alemany de Barcelona. Un bon dia al pare li va cridar l’atenció una insígnia que el Juan Antonio duia a la solapa, era una creu gamada! Al preguntar-li perquè la duia, el Samaranch li va dir que allò ( el nazisme) era el futur i que sempre s’havia d’estar amb els guanyadors...

Aquesta història la he sentit desenes de vegades, ara ja ningú me la pot explicar, però crec que és bo que la sàpiga tothom. Avui seria un dia trist pel meu pare: un funeral d’estat al Palau de la Generalitat a un nazi oportunista. Quin fàstic!


El PP no es queixa de les faltes, amb l'emprenyamenta, del sr. L. La bèstia fatxa clama: 'Ha anat més enllà de qualsevol crítica legítima per incórrer en un insult inacceptable. Si aquest insult sempre és reprovable, dirigir-lo a una persona que ha mort recentment és mesquí i denota un mal estil de ser i de fer política', ha assegurat el nazi Fernández Díaz, quan li han tocat la família. Es veu que necessita ulleres per veure les fotos del nazi i altres companys del PP, com en Martin Villa. Pobret! Fernández el talp!

Perque, com denúncia el feixista Albiol a Badalona: "Els romanesos s'han instalat per delinquir" i: Això no pot ser, que els hi treguin la feina als del PP! Fora la competència deslleial i els aficionats sense carnet! El botí és de qui s'el treballa!

Avui mateix Sos Racisme ha criticat que la Llibreria Europa de Barcelona hagi convidat l'advocat Manfred Roeder, condemnat a Alemanya per participar en actes terroristes de caire xenòfob i incitar l'odi racial, a oferir una conferència aquest dissabte. L'entitat ha demanat que s'acabi amb 'l'activitat il·legal' d'aquesta llibreria i ha recordat que el seu propietari, Pedro Varela, va ser condemnat recentment a dos anys i nou mesos de presó per difondre idees genocides. 'Només un mes després d'aquesta sentència, torna a organitzar impunement un dels actes il·legals pels que va ser condemnat', ha lamentat l'entitat aquest divendres a través d'un comunicat.

En Fernández i la morros Camacho han anat a la conferència disfrassats de Dirty Water i Princesa Amígdala, però s'els reconeixia per la bossa Luis Vutton amb la pegatina Gürtel Quality, made in Pozuelo.

També s'han vist aquests personatges repartint, a la rambla de Badalona, pamflets que deien -entre altres solgans de Göering i Heinrich Himmler-: No queremos rumanos! No queremos cubanos! Sólo queremos inmigrantes católicos, sumisos y gilipollas, como buenos nazis que somos, oportunistas, ineptos y fascistas!

Encara que, com la informació la cantaba la COPE amb els goigs al beatus Tous , toti stulti tibi, feliç ell, caputxí castrador, amb els nens i les mongetes, i Bertone l'imbècil segundus ecclesiae del club dels amics pederastes , no sé si és de fiar, tot plegat.

Una merda de gent que defensa entre la seva tropa morralla com Camps, Ritas, Aznares i altre panda de miserables horteres provincians i corruptes, té molta coherència en demanar la dimissió del senyor Llorenç, tanta com la d'aquell "magistrat" dels seus que parlava de fonts de colors àrabs, quan els cristians no es rentaven, i deia que ell als maristes s'ho va passar bé... Perque li agradava el que li feien, de nen, ves quina cosa!

No deixa de ser anormal que un socialista, tot i que en un atac de conciència, digui una veritat reconeguda: Samaranch era un nazi i un oportunista, com tota la xusma ppera. Però la Catalunya del inepte Montilla i florer a la missa, amb 18 sous de ministre sense un puto títol universitari i un morro pitxapiles que s'el trepitxen, dient-se a més socialista en el cartell, també fa fàstic, sr. Llorenç. Una pila!

http://enricllorens.blogspot.com/2010/04/homenatge-al-meu-pare-samaranch-nazi.html

Comentaris

angelsmcastells ha dit…
Colomí, quines esbandides que fas! Segurament més d'un (o d'una) et tenen més por que una pedregada seca. I pel que fa a la resta de còmplices, els hi has de provocar aquell riure nerviós que s'acompanya de mirada fugissera i posat de "no he estat jo". Si insisteixen amb lo de l'Estadi Lluis Companys (no tenen vergonya!) vindré a treure inspiració de les teves entrades... Una abraçada, company!

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set