Quan el cor d'EUA canta el guió, la cortina de fum tapa els satel.lits


Per quina estranya casualitat l'Iran i els EUA comparteixen alegria i pressa per veure Gadaffi (en fr. Khadaffi), família i Libia en la mateixa situació que Iraq i Saddam, milió de morts llarg inclòs?

Per què els EUA han obligat al Tribunal Penal Internacional -que no jutja mai els seus i assassina als que no pot condemnar- a signar una inclusió de perdó per tots els "mercenaris" que des de Tunísia, Etiopia i Algèria han acudit, segons ells i sense cap prova, a defensar el règim de les tribus líbies per Muammar governat si han "perpetrat els pitjors crims" contra la població?

(La mesura hipòcrita va arribar el diumenge quan els EUA van demanar que la Cort Penal Internacional (CPI) investigui l'assassinat de manifestants libis, alhora que insisteix en l'exclusió d'un gran nombre de mercenaris estrangers.

Els EUA ha insistit que el Consell de Seguretat assegura a tots els mercenaris - de països que no són membres de la Cort Penal Internacional - contractats per Gaddafi no ser castigats per les seves accions a Líbia.

Això significa que els mercenaris de països com Algèria, Etiòpia i Tunísia puguin eludir l'enjudiciament, fins i tot si són capturats, pel fet que les seves nacions no són membres de la cort), diu PressTV, la tele oficial iraní.

I això la mateixa setmana que EUA ha vetat -contra tots els altres membres de l'ONU- una resolució condemnant les ocupacions colonials sionistes i altre -també en solitari contra el món- per fer una investigació a l'ONU sobre la màfia dels seus mercenaris albanesos que governa Kosovo, involucrada per denuncies de l'ONU en assassinats i rapte de serbis i la venda dels seus òrgans a EUA i Israel, malgrat saber-ho i escriure-ho a les seves memòries la mateixa cap del tribunal Carla del Ponte...

Per que després de tants dies de Bengasi "alliberada" i Trípoli plena de corresponsals, dels bombardejos fets per Gadaffi, no hi ha cap foto ni la més petita mostra d'aquests "bombardejos"?

Per què tants mitjans i tants satèl.lits i tants "serveis secrets" no són capaços de donar una sola dada coordinada, exacte i comprovada amb imatges de les afirmacions que repeteixen "segons fonts que per allà passaven", mentre que google earth mostra una Líbia sense proves de bombardejos en cap lloc?

"El President de veneçuela, Hugo Chávez, ha lamentat aquest divendres la situació que travessa Líbia i va denunciar la manipulació mediàtica i la doble moral de la comunitat internacional que s'afanya a condemnar al Govern de Muammar Al Gaddafi, i guarden silenci sobre violacions als drets humans en països com Afganistan o l'Iraq. Va fer també un vot per la pau i va condemnar la violència".

El president de Nicaragua, Daniel Ortega, denuncia que Líbia i el seu Govern estan sent víctimes d'una "escomesa mediàtica ferotge", en el marc d'una lluita per apoderar-se de les seves enormes riqueses petrolieres: "El que estem veient és una escomesa mediàtica ferotge, on parlen de bombardejos i no es veuen els bombardejos. No hem vist un sol avió disparant sobre la població, però la campanya és ferotge".

Hi ha algú allà?

O només lloros que repeteixen les ordres del Pentàgon i la seva trepa feixista de l'OTAN?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set