No una mani: Una marxa per Catalunya!


Si jo fos organitzador de coses proposaria al President Montilla, que té sembla greus problemes amb la decoració de la façana a la manifestació del proper dissabte, un plantejament nacional de la protesta.

Si BCN és cap i casal, cal que tota Catalunya hi participi sense trabes, i l'economia del poble, senyor Montilla, no està per a pagar Aves del César i autopistes d'Abertis i La Caixa. Així doncs, el dia 10 els transports públics, tots, haurien de ser gratuits, així com els peatges de les autopistes en direcció BCN fins les 17h i cap a fora de 19h a 22h., com a poc.

També han de ser gratuits els metros i els autobusos, i no aprofitar per fer negoci als parkings per pijos i turistes de can Hereu i tapar forats a tots els serveis de transport públic.

Jo, de fet, trobo més interesant recordar als segadors, i que aquesta joventut amant de l'esport i l'aventura, deixi de llançar-se un dia pels barrancs o d'inflar-se de porqueries i sorti en marxa, des de tots els racons de la nació, pel mitg de les carreteres, que si venen els tancs trobin bona caravana, i a peu, fent el Camí de la Llibertat -cadascú amb les senyeres i pancartes que l'inspiri el dia històric, per que es vegi ben clar que aquest no és un país de xais ni súbdits de monarques, partits, ni presidents, ans de ciutadans lliures i pensants, units per un legítim i irrenunciable dret a decidir el seu present sense tutel.les ni guardians espuris ni indesitjats-.

I omplir Barcelona fins que es desbordin l'Hospi fins a Cornellà i Joan d'Espí, i la Casa parroquial de TV3.

Pel nord que bulli ja des de Gramenet i Badalona fins a Mataró o Pol de Marx, de gom a gom.

Per l'oest que arribi fins als de raça Terrassa i els de pell de Sabadell o més enllà, omplint carreteres fins el centre del cors de Manresa i Igualada; i els del sud, acampant a la Plaça Espanya i Mont Jovis, castell inclòs i fosa d'afussellaments ben protegides, que a la Plaça de Catalunya no hi cabrem ni els coloms, que ja l'estem preparant, amb pardals, corbs, mussols, òlibes, oriols i orenetes! (A l'assemblea s'ha acordat no cagar-se sobre els de CiU). Tranquil, Jordi!

Sortir tots, hem de sortir en gernació, com una onada de cants que trenquin el silenci amarg de tants anys de pors i angoixes: Es ara, companys i companyes, és ara! Catalans, ciutadans de Catalunya: Farem altre Patum i un corpus christi, si cal, i unes falles pel juliol ! (Sortirem, si més no a la Guinnes!).

És ara quan els que hi vivim i treballem a Catalunya, i volem viure respectant i sent respectats, sense que ni déu ni amo ens imposin el seu interés i la nostra servitud esclava, ni el capell ni la capa, ni el mocador, ni el cant, ni la senyera, hem de fer l'onada, per tenir demà, els nostres fills, una terra i un mar que puguin dir nostre, seva, amb llibertat a les boques i les veles!

Mentre, els idiotes i corruptes, que facin el Cami de Prisciliano, que és el bon home assassinat per l'església i sepultat a Compostela amb un nóm de propaganda, per si aconsegueixen el perdó del déu dels criminals, Aingra Mainyu, senyor de les tenebres i l'ignorància. Ja els hi cal!

Catalunya és una nació.
Espanya: Un negoci de família!
Jubilem-los!

Comentaris

àngels ha dit…
Estaves molt inspirat, Colomí... el que passa és que Catalunya també és un negoci, ja ho sap ben bé prou... De totes mzaneres, a la marxa, ala flash mod o com es digui, o a la mani, pels clàssics... que com molt bé dius, hem de ser una gernació. Una abraçada, i alli estaren, per la plaça del llàpis!

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set