La murrieria i el musell de la camacho... i ciu!!



La cara dura visible i cridanera del PP, la que viu al pais de les meravelles, acusa a Saura i Baltasar de "manca de coordinació" i per tant, segons la seva comprensió dels fets ocorreguts a l'incendi d'Horta i a la nevada gebradora, culpables dels morts, els arbres cremats, les carreteres tallades -inclosa la AP-7 que, com sempre, s'atasca a França i no deixar passar els quitaneus si no és entrant en contradirecció per la via espanyola (con de Sarko!)-: Resumin, carn del camp de la bota, el linxament, l'embadurnament, emplomament i enfonsament al port olímpic -des d'on puguin veure-ho amb un martini doble sin agitar- amb unes sabates de formigó, com ho fan els seus colegues ianquis que saben molt d'això.

Jo entenc que la Camacho ho hauria fet millor: Hauria anat, amb el Fernández i el Cirera a les bandes, i haurien distribuit als bombers, els arbres, els camins, els vents i les flames, al ritme del Cara al Sol i prietas las de filas! Si són un experts en comprar pollastres a l'ast!

Jo dedueixo també, així com de l'obsessió malaltisa del trio guardalapasta, l'hereu bandoler, el del Mas i el del Puig ("El Lerdo, El Pijo y El Falso"), que en Saura i el seu equip són els pilars fonamentals del govern o, encara més, els responsables de que si alguna cosa funciona -o no funciona- a Catalunya, és perque ells hi són -o no hi són-, controlant cada pas, cada detenció (la dels georgians també?), cada multa, cada farola (amb els gossos furtius corresponents lobotomitzats perque no hi tornin, que són de l'Aznar, les faroles), cada manifestació i manifestant, les cues dels CAPs, o per operar-se del ronyó, les farmàcies i les seves drogues, les cadenes del mossos que no veuen al Molina i s'enxufen a Antena3, les ulleres dels submarinistes de l'Inserso, i la física de resistència dels materials de les torres d'Endesa, viva Sevilla y olé, viva Triana!

El que té molt que veure amb uns tipus que van pactar repartir-se una cistella -i se la van repartir- a l'Hotel Majestic de BCN, i beneïts (o beneits, els dos serveixen) per l'Opus que tot ho manega, i que, tan a Madriz com a BCN, especialment pels seus latifundis o els públics -com si fosin seus- ens van portar, a cops de corrupció i gent eficient -robant- com els Prenafeta, Alavedra, Millet i, i, i,,,, a on sóm: Més enllà del cul d'Europa, és a dir, a la cua.


Peró ells ballen amb lo bailao, tenen la judicatura afiliada, jubilada i momificada, i la que no, crucificada. Els seus es dediquen a declarar la guerra a païssos que ens poden donar lliçons de democràcia i de neteja en les institucions, i en Zapatero fa de "mediadó" davant Ehud Barack, el genocida, quan ni els amos ianquis aguanten ja les insolències, el feixisme i la criminalitat insolent de la banda sionista descerebrada... en nóm de l'UE, diuen: El corral de la Pachecarància, Uburbón Land S.A. als mapes de Tolomeo.

Però, a l'UE, tampoc porta cadenes el ministre d'Interior quan neva. El xòfer cobra per això, cada mes. A l'UE tothom sap que les ha de portar al cotxe, encara que no li digui la mama, o en Dani Ramírez. I, quan a Vladivostok el xamà diu -per Rússia Today- que caurà una glaçada que es gelaran els mamuts, els mamuts es queden a casa, i no s'en van amb l'skateboard a fer l'atasc, el bouchon i el gran merdé a l'alçada de Manresa, cor glaçat de Catalunya.

Avui he llegit un treball molt interessant d'un rus que analitza el pànic que un tvreportatge fals a Geòrgia va causar a la població georgiana, que s'ho va creure malgrat els avisos de que era un montatge. Aquesta capacitat de creure xorrades, diu el rus, es síntoma de una societat malalta, deficient, psíquicament traumatitzada, on pel carrer circulen malats de psiquiàtric abandonats per les autoritats saniàries a la seva sort...

Aquí els suicidis superen ja els morts de tràfic. I cada un dels suicidats és un crim comés per un d'aquests personatges sense vergonya, rapinyaires i rapinyadors, esencialment estults i curts, molt curts, de gambals, que s'engreixen amb la carn dels oprimits i s'inflen amb l'aire dels ofegats.

Si dividim lo robat per aquesta xusma, d'aquí i d'allà, trobarem que, a preu de conveni, moltes desenes de milers de mendicants ho són perque ells, els que van governar des de l'incompetència més corrupte, els hi van prendre la part que els hi tocava, la que s'havien guanyat honesta i feixugament, la que estaven pagant amb sang, suor i llàgrimes i que han perdut perque ells, i els seus amics com ells, els hi han pres.

Els pitjors assassins preguen a déus, per si un cas. Però, com no hi ha déu, ho paguen amb la cara, espill de la conciència..

Jo, d'en Saura, estaria ben content: Pel que borden canilles i gossades, morruda i morruts, estan fotuts!


CASO GÜRTEL

LISTADO DE IMPUTADOS TSJM

Noviembre 2009

Francisco Correa, Pablo Crespo, Antoine Sánchez, Vicente Luis Agramunt, Andrés Bernabé, José Ramón Blanco Balín, Alfonso Bosch, Jesús Calvo, Enrique Carrasco, Carlos Clemente, Pablo Collado, Cristina Colmán, Francisco Javier del Valle, Manuel Delgado, José Luis Díez, Eduardo Eraso, Juan Antonio Fernández, Ricardo Galeote, José Galeote, Luciano Gallego, Pablo Ignacio Gallo, Guillermo García Coello, Joaquín García Mármol, Alfonso García Pozuelo, Arturo Gianfranco, Arturo González Panero, Jacobo Gordon, Carmen Leonor Hallax, Alberto López Viejo, Carlos Ignacio Hernández, Paula Seco de Herrera, Cándido Herrero Martínez, Rosalía Iglesias, José Luis Izquierdo, Eduardo Jaussi, Juan Manuel Jiménez, Felisa Isabel Jordán, Francisco de Paula Jurado, Santiago Lago, Rafael de León Cebreros, Ginés López Rodríguez, José Antonio López Rubal, David Luis Cerezo, Mónica Magariños, Tomás Martín Morales, Benjamín Martín Vasco, Guillermo Martínez Lluch, Luis de Miguel Pérez, Alicia Mínguez, Juan José Moreno, Gonzalo Naranjo, José Javier Nombela, Guillermo Ortega, José Luis Peñas, Álvaro Pérez Alonso, Francisco Javier Pérez Alonso, María del Carmen Rodríguez Quijano, María Victoria Romero, Adrián Senín, Jesús Sepúlveda, José Tomás, Javier Tudela, José Luis Ulibarri, Plácido Ramón Vázquez Diéguez...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set