Gates, Rockefeller, OMS: Revolució Verda o eugenèsia genocida?

Per Dominique Guillet 
Confia vostè en l'OMS? Jo no. I menys encara sabent que, des de 2005, el Director de l'SAGE (Comitè Consultiu Mundial sobre Seguretat de vacunes de l'OMS) és el Dr. David Salisbury, director del grup de vacunació i de malalties infeccioses al Ministeri de Salut del Govern del Regne Unit. El Dr David Salisbury està molt seriosament implicat en l'escàndol d'una campanya massiva per vacunar els nens amb la vacuna MMR (xarampió-galteres-rubèola), fabricada per la predecessora de GlaxoSmithKline, i que ha generat múltiples malalties als nens. 
La determinació de la vacuna de l'OMS contra la grip benigna H1N1 és més que sospitosa, tant com ho són les reunions secretes entre l'OMS i les multinacionals de Big Pharma. I, per descomptat, tant com la immunitat total acordada amb els fabricants de vacunes contra la grip H1N1, en cas de demanda judicial. No tenim pas la memòria curta. Recordem aquelles campanyes de vacunació a Mèxic, Nicaragua i Filipines. 
Això és el que diu William Engdahl en el seu llibre "Llavors de destrucció": "La Fundació Rockefeller és un dels sostenidors financers del programa de l'OMS sobre "salut reproductiva", que ha desenvolupat una vacuna contra el tètanus que contindria hormones ocultes pel control de la natalitat.  Segons un informe de l'Institut Mundial de les Vacunes, l'OMS ha posat en marxa campanyes de vacunació massiva a Nicaragua, Mèxic i Filipines des de la dècada de 1990". 
El Comitè Pro Vida de Mèxic, una organització catòlica, ha posat a prova molts dels vials de la vacuna i van trobar que contenia una gonadotropina coriònica humana (hCG), una hormona natural necessaria per mantenir l'embaràs. Quan aquesta hormona s'associa amb un vector de toxoide tetànic, estimula la formació d'anticossos contra la hCG, el que atura l'embaràs humà. Informes similars de vacunes esquitxades de l'hormona hCG s'han rebut de Filipines i Nicaragua. 
Aquesta organització ha posat de manifest altres fenòmens preocupants relatius als programes de vacunació de l'OMS. 
La vacuna contra el tètanus va ser donada només a les dones de 15 a 45 anys, però ni als homes ni als nens. La presència de hCG és una prova irrefutable de la contaminació de la vacuna. No té sentit el contrari. Amb el suport financer de la Fundació Rockefeller, el Banc Mundial, Population Council, i la Fundació Ford, entre altres, l'OMS ha treballat durant 20 anys per desenvolupar una vacuna contra la fertilitat utilitzant l'hCG en amb el tètanus, i altres vacunes, d'acord amb els articles científics publicats sobre aquestes campanyes de l'OMS. 
Tot això ha estat certificat per l'OMS i per altres, incloent el prestigiós diari mèdic britànic The Lancet, el 11 de juny de 1988: "Essaigs clínics d'una vacuna pel control de la natalitat de l'OMS". 
Fins 1993, l'OMS ha gastat un total de 365 milions $ en aquestes recerques de "salut reproductiva" com la investigació sobre la integració de  hCG a la vacuna contra el tètanus. L'OMS no ha pogut respondre a les preguntes sobre la presència d'elements anti-hCG en les dones vacunades. La seva resposta discreta va ser que la presència "no era significativa". La vacuna va ser fabricada pels laboratoris Connaught (Rhône-Poulenc) al Canadà i Laboratoires Intervex i CSL a Austràlia. 
Des de la dècada de 1920, la Fundació Rockefeller és un dels principals patrocinadors dels programes mundials per reduir la població. Si els informes sobre les vacunes de control de naixements és cert, no és difícil sospitar que la Fundació Rockefeller és un dels que tenia previst utilitzar la tecnologia de llavors genèticament modificades com un possible mitjà de control de la població mundial mitjançant el control futur dels recursos d'aliments. 
No és trivial, dons, recordem-ho, trobar en els suports financers de la potent ONG "Millennium Promise", creada per Jeffrey Sachs per desenvolupar la" segona revolució verda" a l'Àfrica, la camarilla de les empreses farmacèutiques multinacionals (i per tant de les vacunes): Procter & Gamble, GlaxoSmithKline, Merck, Novartis, Pfizer, Sanofi-Aventis, quatre dels quals són justament els proveïdors de la vacuna actual contra la pandèmia de l'H1N1, anomenada "malaltia del porc volador": Sanofi-Aventis, Novartis, Merck i Pasteur GlaxoSmithKline. Sanofi Pasteur, N° 1 a tot el món, ha obert una nova planta per a la producció de la vacuna contra la grip estacional als EUA, una nova unitat per reompliment a França i una nova fàbrica a la Xina 2012. El cuc de la grip en tots els gèneres -"Estacional", "pintat de pollastre", "porc carmel"- està florint. Segons l'OMS per a la grip de temporada, la producció de la vacuna va ser de 350 milions de dosis el 2006, 565 milions de dosis el 2007, i serà de 1.000 milions de dosis l'any que ve. En quant la grip H1N1, l'OMS ha revisat una mica a la baixa les seves xifres de 5.000 milions de dosis el 2009. Les multinacionals de Big Pharma no va preveure aquesta mania per aquest nou "còctel pandèmic", en que la recepta és fins a tal punt diversa que hom podria pensar immediatament a la cuina d'un científic boig... Però seran recompensades pels seus diligents esforços, ja que tocaran la coquetona xifre de 40.000 milions de dòlars. 
El 16 de juny de 2008, Sanofi Pasteur ha emès un comunicat anunciant que anava a "donar 60 milions de dosis de la vacuna H5N1 a l'Organització Mundial de la Salut (OMS) en tres anys per a l'establiment d'una reserva mundial". El director general de Sanofi Pasteur, Wayne Pisano, va dir en el comunicat que "el virus H5N1 circula actualment en algunes zones de les més pobres al món i l'aparició d'una pandèmia de grip podria colpejar a la gent amb accés més limitat a les vacunes. Aquesta donació de la vacuna contra l'H5N1 té per objecte satisfer les necessitats de les poblacions vulnerables. A més de donar suport als esforços dels governs, és essencial que la indústria col.labori amb les organitzacions internacionals com l'OMS, la Fundació Bill i Melinda Gates i altres agents de la salut mundial. Així, serà possible establir una reserva de vacunes per als països en vies de desenvolupament, llestos per ser desplegats sobre el terreny en cas de que es declarès una pandèmia de grip". 
En la mateixa declaració, es va trobar aquesta nota de la multinacional: "... En aquest cas, totes les fàbriques de producció de la vacuna contra la grip de sanofi pasteur bascularien de la producció de vacuna contra la grip estacional a la vacuna contra la grip pandèmica. Anem-hi a anomenar-la doncs "la grip "SanofiPasteur"! 
La col.laboració, anomenada per Sanofi-Pasteur, entre "la indústria", l'OMS i la Fundació Gates és emocionant, sobretot quan s'inicia pels pobres "vulnerables" i massa nombrosos, segons els neo-maltusians . Sobretot quan sabem que la Fundació Gates, en col.laboració amb la Fundació Rockefeller, participa activament en programes de "control de la població". 
Sobretot quan sabem que la Fundació Gates és un dels grans finançadors de l'OMS i la seva generositat financera més important va anar als organismes especialitzats en vacunes: "Path" i "la GAVI" (Global Aliança per a la Vacunació i la Immunització). I aquest any, el H8 es va trobar a Seattle, que és la llar de la Fundació Gates. El H8 són: la Fundació Gates, l'OMS, Banc Mundial, UNICEF, la GAVI, el Fons de les Nacions Unides per a Activitats de Població, ONU-SIDA, i el Fons Mundial de lluita contra la SIDA, la malària i la tuberculosi. 
Honestament, per què el programa de genocidis, o "les campanyes d'immunització estèrils", de que hem parlat anteriorment, serien més xocants que l'instrument geopolític de la fam utilitzat cada dia de l'any, per despoblar de més de 30 000 persones el planeta? 
El futur proper dirà si la vacuna contra l'H1N1 va ser només una barreja de "virus vius atenuats" i adjuvants arxi-tòxics, i si l'objectiu havia estat, per descomptat, generar una mica més de pànic, i amb l'efecte colateral d'omplir generosament les arques de les grans empreses farmacèutiques multinacionals. Doncs, a finals de 2009, amb la molt mediatitzada cimera de Copenhaguen, són sobre el ring mediàtic de la derrota programada dues febres que lluiten pel primer lloc a la histèria i pànic col.lectius: d'una part la febre del virus climàtic, anomenat "Síndrome d'Al Gore", i en segon lloc, la febre del virus H1N1, conegut com "grip del Goret". Que la més calenta guanyi!
Traducció: Carles.
En français: 
http://www.mecanopolis.org/?s=surpopulation+d%C3%A9population


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set