Solucions nuclears... assenyades?



Les centrals nuclears espanyoles són una de les moltes herències nefastes del feixisme. Ningú amb representació democràtica va escollir aquesta opció energètica, ans va ser imposada per uns governs tecnòcrates formats per ministres de l'Opus Dei i amb l'únic al.licient de les degudes comissions percebudes pels corruptes de llavors, molts pares i avis dels corruptes d'ara.

I les democràcies europees, que feien racisme barato amb els emigrants espanyols i portuguesos, apinyats als seus barris més miserables, no van posar cap fre al dictador ni als seus grans aliats plutocràtics, sinó que es van enriquir amb la construcció d'unes centrals que eren les deixalles de les seves obsoletes. Tan França com la Siemens nazi i altres corporacions americanes són les que ens van col.locar els monstres, els seus monstres, la seva merda de tecnologia, no pas la nostra: El sol d'Espanya! (I la Tramuntana d'aquí!).
Doncs, per ser justos i anar a Cuba de vells, que es mengin els seus residus, fins que tanquem l'última centraleta, aquelles corporacions i països que es van nodrir amb el benefici!

No els vindrà de més, a una França i Alemanya que compten més de 100 centrals nuclears al seu territori, afegir la saburra que surt de les que ells, tan democràticament, ens van vendre i instal.lar.


Na Merkel porta més de vint anys acostumada, des de que era secretaria del
Kohl amb xoriço, als incidents que els activistes antinuclears li organitzen cada any al tren que transporta els residus d'una banda a l'altre del país, "amb tota seguretat".
Quina seguretat pot haver-hi de que no hi haurà un terratrèmol, natural o provocat per l'enemic,  o un bombardeig (que els hi preguntin als de la industrial Badalona a la Guerra Civil) que enxegarà a norris la formigonera, el "magatzem" i els bidons, i tintarà de verd merda d'oca desenes de generacions de desgraciats? 

O, posats a fer cas al acollonidors professionals: On millor per posar un petardo superfaller per part d'un venedor de l'explosiu Dixan amargat pel sou i sense pasta per Prozac?

El dia abans de la batuda que va esborrar del mapa Port-au-Prince i matar 150.000 persones -de moment- també Haití semblava un lloc paradisíacament miserable, però perdurable en la misèria dels temps que corren...

Els pocs informes que surten a la llum sobre l'incidència nuclear a Tarragona, o altres llocs, sense comptar els accidents, no parlen de innocuïtat sinó que tan el càncer de ronyó com el de pulmó i la leucèmia es donen amb percentatges més alts a l'entorn de les centrals de Vandellòs, Garoña o Zorita que en cap altre lloc. Per això Greenpeace, entre altres organitzacions, demana la realització de més estudis sobre la veritable influència patògena de les centrals.

Especialment quan sabem molt bé, a Catalunya, com es pot camuflar un accident i la contaminació per partícules radioactives i rebre després, Endesa, una ONG de gran prestigi filantròpic, una multa de la Comunitat Europea per haver falsejat els informes sobre l'accident!

No fa gaires anys d'un accident a Tricastin (sud de França) que també es va silenciar, i després vam saber -alguns- que el núvol havia caigut, a causa d'una borrasca de pluges, en bona part sobre Barcelona, deixant un rastre negre enganxat a les taulades! I el que no es veu, que és el pitjor!

Però, per aclarir-ho tot, a La Vanguardia i els Matins surt la rajola que ara ja no fa política hipócrita sinó que menteix a sou directament i sense dissimulacions: "Que em trepitgin, tan ma fa... mentres cobri com Porcelanosa encara que sigui PVC!". Des de l'ètica i el coneixement del "Tota torà por la pasta i, si es sionista, mejó", que domina la informació  a Telaviv3, la rabina diu que "les nuclears són netes". Li va dir Yavè, que és cec.
Bé, com diria Plató, segons amb què les comparem. Si ha de ser amb la seva aura de mentidera, fatxenda i hortera, sí, sens dubtar, que ha de ser bastant més negre que l'Obama, amb 21 mescles de blanc i negre.

L'altre possibilitat, a part de tirar els residus al mar al canal de la Mànega, perquè es distribueixin equitativament entre els qui ens les van encolomar, és la de fer el gran cementiri al Valle de los Caídos, on ja hi ha una bona quantitat de merda molt tòxica al voltant del nano assassí. Així tindrien un al.licient més els feixistes nostàlgics: pregar al verinós fundador de l'Opus perquè faci un miracle amb la radiació i ressusciti al Curro, que amb una mica de sort s'assemblarà  a la rana Gustavo, amb petó de premi!


Desde que las nucleares
echan la mierda en el mar,
la salsa de calamares, mi vida,
¡también sirve pa abortar!



SiCopienRai! Que SfotilaGAE!




Comentaris

Anònim ha dit…
M'encanta lo del Valle de los Caídos, però millor la primera opció, que es mengin la merda qui ens l'han portat.

Gràcies Colomí, molts missatgers com tú necessitem.

Elena Alvarez

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set