Qui controla TV3?

La "nostra" TV3 cada vegada parla més anglés i menys amb el seny i objectivitat que foren desitjables.

Dues mostres: Geórgia i, com han enviat un noi de vacances i a que aprengui xinés, "les contradiccions" dels maleïts comunistes forrats de dólars i d'história.

Sobre Geórgia, després d'un llarg mutisme (no era el moment d'avisar de que el gran Obama rearmaba Geórgia malgrat els avisos diaris de Moscú, especialment amb la "visita" recent d'en Biden, que és com Bin Laden però amb passeport americà), TV3 ens regala una croniqueta d'aniversari de la matança perpetrada per l'amic d'els Georges Bush: Sakashvili el ràpid.

Fa un any (nit del 7 al 8 d'agost), recolçat per la visita de la Condoleza Arroz negre i amb bon armament encara per pagar, en Sakashvili va llençar, de nit i sense avisar, una ofensiva militar, a missils i canonades, sobre les poblacions civils de Ossetia del Sur i Abkhàzia, dues repúbliques que ja havien estat autónomes i que el georgià Stalin va integrà, amb les seves llengües i peculiaritats históriques, dins una gran República Soviética de Geòrgia.

El nùmero de morts civils i de soldats rusos morts és, com sempre en guerra, intrascendent per l'estratégia dels interesos en joc. També ho va ser per a la resposta rusa, tan "inesperada" per tots els grans-analistes-però-no-gaire.
Qué esperaben en Sakash i la Rize? L'aplaudiment del duo Putin-Medvédev que veuen el Càucas com els egipcis els Camps Elisis?
Així s'ho mira el 2, imagina l'1!

Según datos de la Fiscalía General de Rusia, fue confirmada de modo documental la muerte de 162 civiles y 67 militares rusos, 255 personas recibieron heridas. En total, más de cinco mil personas quedaron afectadas por el conflicto. Georgia perdió unos 300 civiles y unos 200 militares y policías, según datos oficiales.

Ara en Sakash s'aguanta per que en Biden-Obama a promés pasta i armes.
En Dimitri alerta que no aceptarà provocacions i que respondrà degudament.
Hi ha trets i dispars de morters per part georgiana a la frontera oseta, diuen els rusos, amb la declaració d'un soldat georgià (a sota) que ha sortit per potes de can Sakashvili i que asegura que aquest en prepara un altre de grossa.

Doncs, per TV3, sols hi ha dos actors: els rusos i en Sakash.
Els USAnt Obama no surten per res a la peli, ni els oleoductes OTAN+Turquía+Israel+Geòrgia.
Una breu referència de que "la meitat" -enquesta del CIS sens dubte- de la població demana la dimissió d'en Sakash. Res de l'amo que el manté i li paga els segurates, perdó escoltes, perdó exércit patriótic amb accent boer i les armes a crédit... L'OTAN? Nari anant!

A Xina, diu el turista català subvencionat per Montserrat i l'opus, censuren internet. Aquí no. Aqui tot és llibertat: els mitjans de comunicació no consulten abans a l'amo CNN i el grog vaticà-aquino és símbol inequívoc de veritas veritatum. Selojuronews!
Però, ahir mateix, a Xina afusellaven a un gran cap de l'económia i poderós millonari per xoriço i corrupte i, el molt talós noi deu considerar aixó poc interesant:

Ejecutado en China por malversación ex jefe de la operadora del aeropuerto de Pekín.
7 de agosto. El chino Li Peiying, ex presidente de la empresa operadora del aeropuerto de Pekín, fue ejecutado esta mañana después de que el Tribunal Supremo del país convalidó un veredicto de primera instancia que en febrero pasado le declaró culpable de malversación.

Peiying, quien presidía el consejo de directores del grupo Capital Airports, se apropió de fondos públicos por valor de casi 12 millones de dólares a lo largo de 14 años, además de aceptar sobornos por otros cuatro millones de dólares.
RIA Novosti.

Aquí, en Piqué de PPVueling té avions que peten abans d'enlairar-se a Paris, però a TV3 inclús amaguen que és de Vueling fins que ho avança la ETB, dotze hores abans que la catalana...
No soc pas, ni ho seré, partidari de la pena de mort. S'acaba massa aviat i no té sentit moral ni és més, en el sistema capitalista on la pela ho cura tot, que una venjança social contra els seus propis errors i deficiéncies.

I no parlem de la ceguera justiciera ben corrupte de per aquí, perque ens poden posar a la puta Rúa!
Però, treballar de peó caminer, a jornada laboral completa, i amb el salari espanyol d'un peó pels anys de la condemna, si cal fins la jubilació (40 anys de cotització laboral mínims), és prou per a fer reflexionar qualsevol ambiciós sense escrupols, penso. O als amics corruptes del cacics falleros!

Els deixebles de Fu Manchú a Xina, que van construir les escoles que van caure per que algú s'en havia embutxacat el ciment, fa temps que tampoc canten ja al Tao, ni fan Tai Xi.
Els implicats en el cas de la llet contaminada de nadons, navegaren abans també cap aquell maleït port. Mala Feng Shui i fotut Xi Kun amb el Yin Yang desequilibrat!

De tot aixó el becari no en parla. L'important és un noi que diu que ha creat una xarxa de brétols que fan carn d'olla amb croquetes en nom de les compreses alliberadores de masses...
Prefereixo La Trinca, sempre millor informada.
I aixó el mateix dia que un hacker georgià, amic d'en Sakash, ha piratejat -diuen a la tele francesa que ell solet, que el Moshad i CIA sols miraven- facebook, twitter i google, vindicant un port esportiu al mont Ararat en nom de Sant Jordi i l'aranya...

Doncs diuen a TV3 -12 hores després- que l'atac era CONTRA UN BLOGGER CONTRARI AL KREMLIN!
Es a dir, segons els sustituts vacacionals, Rusia ha atacat tot el món informàtic-cibernètic-esquizofrènic per fotre a un blogger que no coneix ni sa mare i que només llegeix el Pentàgon, doncs per aixó li paguen!

A Iran una "turista" francesa que parla iranià de collons i que reconeix haver enviat informes al embaxaidor francés, com qualsevol turista pel món, i altres dos agents de la embaxaida britànica que admeten haver informat Washington! segons els mitjans francesos, són venuts aquí com uns innocents babaus que pasaven per allà i es van afegir a la mani dels nostàlgics del Sha i les seves élits corruptes i plutocràtiques accidentalment...

On s'informen aquest@s galifarde@s?
A La Casa Europa, no, segur.
I el Colomí diu que a ell ni el mirin, que no coneix aquest pardal!
Estarien xatejant a facebook, que és on els amics del sha Rafsanjani i la fundadora i jefa del "congrés" d'amics seus uigurs millonaris i japonesos expliquen al món-de católicus la veritat bíblica?

Jo em peto, el colomí aixeca les plomes i el llop... Osties!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set